BEAUTÉ

8 TIPS OM UW TAN TE VERLENGEN NA DE ZOMER

Temps de lecture : 4 min.
8 TIPS POUR PROLONGER VOTRE BRONZAGE APRÈS L'ÉTÉ - LASHILE BEAUTY - GAMME SOLAIRE - GOOD SUN

Je keerde terug naar kantoor in sneakers, je drinkt je koffie met een rietje, je agenda staat tot het einde van de maand vol met aperitieven... Dit zijn de zeer duidelijke symptomen van een epidemie die elk jaar aan het begin van de maand terugkeert van september: weigering van terugkeer naar school. Ook bij Lashile zijn we er niet aan ontkomen. En in plaats van te proberen het te genezen, hebben we in plaats daarvan besloten deze mooie toestand in stand te houden door er alles aan te doen om onze mooi gebruinde huid nog een paar weken te behouden. Hier zijn onze 8 beste tips om uw kleurtje na de zomer te verlengen en te doen alsof uw vakantie nog niet helemaal voorbij is

8 tips om je bruine kleur na de zomer te verlengen

Dit kan variëren afhankelijk van het huidtype van elke persoon, maar de bruine kleur houdt over het algemeen twee tot vier weken aan na de laatste dag met de tenen op een ligstoel, terwijl de huid zichzelf op natuurlijke wijze vernieuwt. Dankzij enkele makkelijk toepasbare tips kun je er echter nog wat langer van genieten...

Hydrateer je huid

Je zult het ongetwijfeld gemerkt hebben: na de zomer is de huid vaak erg droog door de zon, maar ook door zout water uit de zee of chloor uit het zwembad. Een goede hydratatie maakt het vervolgens mogelijk om de hydrolipidenfilm, die tijdens de blootstelling verzwakt is, te versterken en de zachte huid te herstellen, naast het verlengen van de bruine kleur. Maak er 's ochtends en 's avonds een gewoonte van om een ​​crème aan te brengen vol actieve ingrediënten zoals aloë vera, sheaboter of arganolie, die de huidbarrière herstellen en vocht vasthouden. Gebruik na elke douche op een licht vochtige huid een lichaamsolie om het vocht vast te houden.

Gebruik een zachte bodyscrub

De populaire opvatting dat exfoliatie je bruine kleur wegvaagt, is volkomen verkeerd. Integendeel, het is een uitstekende manier om de glans van een prachtige karamelhuid te behouden. Ongeveer één keer per week helpt deze schoonheidsprocedure de huid te ontdoen van dode cellen die de neiging hebben om uw bruine kleur een dof en ruw uiterlijk te geven. Het is ook een gebaar waarmee u de hydratatie van de huid kunt verbeteren en uiteindelijk nog een paar weken een homogene en helderdere bruine kleur kunt vertonen. Kies voor een zachte exfoliatie en acties die net zo zacht zijn. U hoeft niet te wrijven, de scrub zal niet effectiever zijn en u loopt het risico uw huid te beschadigen.

Stel uzelf veilig bloot aan de zon

Als u in een regio woont waar u van een prachtige Indian Summer kunt genieten, blijf dan lekker luieren in de zonnestralen om de aanmaak van melanine te stimuleren en uw mooie kleuring te verlengen. Koffie drinken op een terras, picknicken in een park, tuinieren... Elke gelegenheid is goed voor een laatste dosis kleurtje. Maar wees voorzichtig, vermijd altijd de heetste uren en bescherm uw huid goed met een crème met SPF 30 of 50.

Vermijd te warme douches

Verander uw badkamer niet in een sauna, omdat heet water de huid uitdroogt door de natuurlijke oliën die vocht vasthouden weg te halen. Door te kiezen voor lauwe of zelfs koele douches voor degenen die het minder koud hebben, behoudt u de soepelheid van uw huid en helpt u de glans van uw bruine kleur te verlengen. Nog een extra advies: gebruik een reinigende doucheolie voor extra hydratatie.

Neem voedingssupplementen


Bent u aan het begin van de zomer begonnen met het nemen van onze Good Sun bruiningsgummies om uw huid voor te bereiden op de zon , aarzel dan niet om uw behandeling na uw vakantie voort te zetten om uw bruine kleur te ondersteunen. Voor een mooie gouden huid tot na het begin van het schooljaar raden we aan om ze over het algemeen gedurende een periode van 3 maanden te gebruiken. Hun unieke formule met een goede perziksmaak is gebaseerd op een complex van plantaardige fytopigmenten op basis van koper, vitamine E en selenium, dat de bruine kleur verlengt en ook helpt zonneschade te herstellen. Een boost voor gezondheid en schoonheid, het geheim van een stralende en gesublimeerde teint.

Eet een dieet dat rijk is aan bètacaroteen

Een beetje zon op je bord smeren is ook een goede manier om je bruine kleur te behouden. Neem 's ochtends de tijd om sap te bereiden in een sapcentrifuge gemaakt van fruit en groenten die rijk zijn aan bètacaroteen, zoals wortels, abrikozen of zelfs mango's. Consumeer ook voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C (citrusvruchten, kiwi), vitamine E (amandelen, avocado) en selenium (paranoten, vis, schaaldieren). Natuurlijke bondgenoten voor een langduriger bruine kleur, die langdurig stralend blijft.

Hydrateer regelmatig

Net zoals het belangrijk is om je huid elke dag te hydrateren, is het essentieel om elke dag voldoende water te drinken. Drink bij voorkeur twee liter water per dag, zonder te wachten tot je dorst krijgt. Als je dit doel moeilijk kunt bereiken, is het een goede tip om je water op smaak te brengen met schijfjes citroen, komkommer, watermeloen, aardbei, framboos... of om af en toe een klein druppeltje siroop naar keuze toe te voegen. Vermijd daarentegen overtollige alcohol en cafeïne, omdat deze de huid kunnen uitdrogen en uw bruine kleur sneller dof kunnen maken.

Valsspelen met make-up

Zonnepoeder, noch gezien, noch bekend, is een geweldig product om op discrete wijze de teint van de huid te verbeteren. Voor een heel natuurlijk effect kies je voor mat (in plaats van iriserend) en breng je het aan op de blote huid of na de foundation waar de zon gewoonlijk zijn sporen nalaat, dat wil zeggen op het voorhoofd, de neus, de jukbeenderen en de kin.

Good Sun

Sublieme teintvitaminen

Normale prijs Vanaf 24,90 €
Normale prijs Aanbiedingsprijs Vanaf 24,90€

bien-etre

solaire

Sun en Detox Pakket

Zelfbruinings- en lichaamsontgiftingspakket - 3 maanden

Normale prijs Vanaf 44,90 €
Normale prijs Aanbiedingsprijs Vanaf 44,90€

accessoires

bien-etre

Geïsoleerde fles

Hydrateer waar u ook bent!

Normale prijs 19,90 €
Normale prijs Aanbiedingsprijs 19,90€

accessoires

bien-etre

Glazen fles met infuser

Groene detox

Normale prijs 19,90 €
Normale prijs Aanbiedingsprijs 19,90€

DE LASHILÉ BEAUTYBLOG